Om oss

Hummelbo Trädgårdar finns på gården Hummelbo mellan Enköping och Stockholm. Vi arbetar främst i området Stockholm - Uppsala - Enköping - Västerås, men åtar oss uppdrag i hela Mellansverige. 

Företaget består av Martin Hjelström, Civil-ingenjör som ansvarar för projektledning och anläggning, Ida Olsson, Trädgårdsdesigner från SLU, Alnarp,   Josefina Andersson och Rebecka Palm som arbetar som trädgårdsmästare, Christoffer Olsson, Carl Forsberg och Elias Winge som arbetar som anläggare. Vi har dessutom alltid ett antal praktikanter varje år.

Hummelbo Trädgårdar startades 2009 och har sedan dess planerat och anlagt ett hundratal trädgårdar i framförallt privat miljö. Vi har en stor passion för växter och material och drivs av en strävan att skapa en utemiljö där hus, människa och omgivande miljö harmoniserar till en vacker helhet. 

Hemma på gården arbetar vi för att i framtiden kunna öppna upp trädgården och skapa en visningsträdgård och butik som kan fungera som ett inspirerande utflyktsmål i lantlig miljö. 
804